Om KakelEntreprenören

Om KakelEntreprenören

Över 150 års erfarenhet av plattsättning

På KakelEntreprenören arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med det vi är bäst på – plattsättning. Våra kunder finns i Östergötland med omnejd, och framförallt bland byggentreprenörer. Men vi har även en serviceavdelning mot privatpersoner för renoveringarna i hemmet.

En del av Linotol-koncernen

KakelEntreprenören är en del av Linotol – Sveriges ledande aktör inom Armering, Betonggolv & Konstruktioner samt Golvbeläggningar. Linotols historia går tillbaka ända till 1929, och sedan dess har koncernen utvecklat sig till marknadens ledande aktör. Linotol-koncernen har ca 200 anställda och omsatte ca 600 MSEK 2019. Koncernbolagen inom Linotol är anslutna till organisationen Byggföretagen, vilket innebär att vi följer Samhällsbyggnadssektorns etiska regler.

Linotol-bolagen är diplomerade enligt Povel, Sveriges Byggindustriers ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Povel följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Om du vill veta mera om Linotol och vad Linotol kan göra för dig – klicka här.

Kontakta oss

Ring oss

011-10 55 55

Maila oss

Här finns vi

Ramshällsvägen 9
602 38 Norrköping

Offertförfrågan