Certifierade entreprenörer för ditt hem

KakelEntreprenören hjälper dig hela vägen för att nå just det resultat du önskar!

Vid plattsättning och framförallt i våtzoner som till exempel badrum så ställs höga krav inom branschnormerna. Det är viktigt att fall mot golvbrunn, tätskikt och plattsättning utförs fackmässigt rätt för att vid eventuella framtida garantier, fuktskador och försäkringsärenden ska gälla.

KakelEntreprenören är certifierad och medlem i BKR-Bygg Keramik Rådet. Så du som privatkund kan känna dig trygg att arbetet utförs fackmässigt rätt.

Vill du ha idéer och tips, så hjälper vi till!

Om du vill ha hjälp, så kan vi guida dig genom det stora utbudet av kakel, klinker och inredning. Vi hjälper dig gärna med idéer och förslag på lösningar till era privata projekt. Vi samarbetar med de flesta leverantörer inom keramik och inredning.

Vi kan ta ansvaret för hela ditt projekt

Vi utför ROT-jobb åt våra privatkunder där vi kan stå för en Totalentreprenad eller som Utförandeentreprenad. Vid en Totalentreprenad samordnar vi alla yrkesgrupper som kommer att involveras i ert projekt, det vill säga snickare, elektriker, VVS montör, målare och självklart plattsättare. Då slipper ni hålla kontakten med alla entreprenörer, utan endast med oss KakelEntreprenören.

Vid en Utförandeentreprenad utför vi den plattsättning ni önskar.

Mats Karlsson

Entreprenadchef
0708-77 79 13
mats@kakelentreprenoren.se